A Hoodia Gordonii -nak van mellékhatása?

 

A Hoodia Gordonii alapanyagú tablettákat bizonyos fogyással kapcsolatos hatásokkal dúsították. 

Ne feledjék, hogy a Hoodia Gordonii tablettákat fogyasztva nem egy kimondott diétát tart, hanem csak csökkenti az étvágyát. A tiszta Gordonii-nak nincsenek mellékhatásai.

A mai napig nem ismeretes a Hoodia Gordonii mellékhatása, ezt a növényt Afrikában évek óta fogyasztják. Afrika egyik legrégibb törzse évezredek óta fogyasztja a nyers Hoodia-t, hogy a sivatagi vadászatok alatt csökkentse étvágyukat és szomjukat. Még a többi helyi törzs tagjai is, akik fogyasztják a növényt több generáció óta, megerősítik hogy a Hoodia Gordonii-nak nincsenek mellékhatásai.

Ezért Afrikában a Hoodiá-t tápláléknak tartják és nem gyógyszernek. A Hoodia Gordonii növény egyetlen mellékhatása az, hogy „becsapja” az agyat, azt üzenve neki, hogy Ön jóllakott, pedig nem evett semmit. Ez problémát jelenthet akkor, ha önnek energiára és erőre van szüksége keményebb tevékenységek végrehajtására.

A Hoodia-hoz kapcsolódó legnagyobb probléma azokat a személyeket érinti, akik táplálkozási gondokkal küszködnek, és akik, mivel fogyni szeretnének fogyasztani fogják ezt, ezzel elvonva a szervezettől a szükséges tápanyagokat. A Hoodia Gordonii táplálékkiegészítőkhöz csatolt figyelmeztetés a következőképpen szól: „Nem használhatják gyerekek, terhes vagy szoptató nők, táplálkozási gondokkal küszködő és normális testsúly alatti személyek.”