A Hoodia Gordonii pontos adagolása

 

Mekkora mennyiséget kell elfogyasztania, hogy a kívánt eredményt elérje?

Mindenekelőtt meg kell tudnia, hogy azok a gyártók, akiktől a tablettákat vásárolja betartották-e az említett Hoodia Gordonii kivonat dózist. Vigyázzanak arra, hogy csak olyan cégtől vásároljanak, amelyiknek birtokában van a Veszélyeztetett Vadon Élő Állat- és Növényfajok Nemzetközi Kereskedelméről szóló Egyezmény Bizonylata (C.I.T.E.S.) és a Vizsgálati Jelentés.

Az étvágycsökkentéshez szükséges ideális napi dózis 400 mg Hoodia Gordonii. Minél nagyobb a dózis, úgy nő a várt eredmények elérésének az esélye. A magasság, egészség vagy testsúly függvényében Önnek kisebb vagy nagyobb dózisra lesz szüksége. Tanácsos kisebb dózissal kezdeni és figyeljék az eredményt. Kezdetben naponta egyszer két tablettát, azaz 400 mg Hoodia Gordonii-t vegyen be evés előtt. Ha a hatás megjelenése késlekedik, próbálja ki napi 3 tablettával. Ne feledje, hogy legalább 4-5 napig türelmesnek kell lennie, hogy az eredményt megfigyelhesse.

Miért 400 mg?

Ez az a dózis, amely a fogyasztók nagy részénél eredményes volt. Ez a legelterjedtebb dózis a Gordonii vásárlók körében. A legfontosabb, hogy hallgassanak saját testükre, konzultáljanak kezelőorvosukkal és a Hoodia fogyasztását egy ésszerű diétába, és gyakorlatprogramba illesszék be.