Hoodia Gordonii are efecte secundare?

Tabletele pe bază de Hoodia Gordonii au fost îmbogăţite cu anumite efecte legate de pierderea în greutate. 

Nu uitaţi că folosind tabletele Hoodia Gordonii Plus, nu ţineţi un regim propriu-zis, ci vă pierdeţi pofta de mâncare. Nu vă este foame şi rămâneţi la fel de energic şi de sănătos. Planta pură de Gordonii nu are efecte secundare.

Până în prezent nu se cunosc efecte secundare pentru Hoodia Gordonii, ea fiind consumată în Africa de mulţi ani. Unul din cele mai vechi triburi ale Africii consumă Hoodia Gordonii brută de secole întregi pentru a-şi reprima foamea şi setea în timpul expediţiilor de vânătoare prin deşert. Chiar şi alte triburi locale, care folosesc planta de generaţii, confirmă că Hoodia Gordonii nu are efecte secundare.

De aceea, în Africa, Hoodia a fost declarată aliment şi nu medicament. Singurul efect secundar al plantei Hoodia Gordonii ar fi că ea păcăleşte creierul că sunteţi sătul deşi nu aţi mâncat nimic. Aceasta ar putea fi o problemă în cazul în care aveţi nevoie de energie şi de putere pentru a îndeplini activităţi mai grele.

Marea problemă asociată cu Hoodia Gordonii se referă la persoanele cu probleme de alimentaţie şi care din dorinţa de a slăbi o vor consuma, lipsind organismul de substanţele nutritive atât de necesare. Avertismentul care însoţeşte suplimentele alimentare Hoodia Gordonii sună în felul următor: „A nu se utiliza de către copii, femei însărcinate sau care alăptează, de persoane cu probleme de alimentaţie sau de persoanele cu greutate normală sau sub limita normală.”