Efectele secundare ale consumului de Hoodia Gordonii

Au fost întreprinse o serie de cercetări şi programe de dezvoltare înainte de a se lansa pe piaţă produsul final Hoodia Gordonii Plus. S-a stabilit că Hoodia Gordonii Plus reduce pofta de mâncare fără riscuri astfel încât aportul caloric scade până la 1k zilnic.

Studii la zi indică faptul că nu există efecte secundare pentru consumul de Hoodia Gordonii ca supliment alimentar. Nu s-au înregistrat efecte dăunătoare, ci mai degrabă stări de bine generate de efectul afrodiziac al plantei. Se pare că P57 conţinut de Hoodia Gordonii este elementul responsabil de reducerea poftei de mâncare.

Hoodia Gordonii este consumată de mii de ani de boşimanii San, unul din cele mai vechi triburi ale lumii, pentru a-şi reduce foamea şi setea în timpul epuizantelor expediţii de vânătoare organizate în deşertul Kalahari. Aşadar, consumatorii sunt interesaţi de produse cu conţinut pur de Hoodia Gordonii, pe care însă nu îl posed decât puţine companii producătoare.

Deşi există peste douăzeci de tipuri de plante Hoodia, numai varietatea Hoodia Gordonii conţine elementul care suprimă pofta de mâncare şi ajută la slăbit. Nu se cunosc efecte secundare pentru consumul de Hoodia Gordonii.