Dieta cu tabletele cu Hoodia Gordonii mă ajută să slăbesc?

Tabletele cu Hoodia Gordonii au fost folosite pentru prima dată în Africa de Sud şi doar recent li s-a descoperit caracterul lor de reprimare a poftei de mâncare. Multe relatări, inclusiv cele din mass-media, au indicat faptul că Hoodia Gordonii dă o senzaţie de saţietate rapid şi pe termen lung. Boşimanii, unul dintre cele mai vechi triburi din deşertul Kalahari, consumă tulpini de Hoodia Gordonii de secole pentru a le tăia pofta de mâncare şi setea. De aceea, este indicat ca în timpul dietei cu Hoodia Gordonii să vă hidrataţi şi să vă alimentaţi în mod sănătos. Deşi extractul de Hoodia Gordonii este natural şi dă rezultate, trebuie consumat în cadrul unei diete şi al unui stil de viaţă sănătos.

Ca şi în cazul tuturor produselor de slăbit, trebuie să vă informaţi doctorul despre cum doriţi să consumaţi Hoodia Gordonii. Deşi suplimentele alimentare pe bază de Hoodia Gordonii reprezintă ultima descoperire în domeniul produselor de slăbit, nu vă lăsaţi influenţaţi de reclame. Fiţi realişti! Şi testaţi produsul să vedeţi dacă merită.

Dacă vă plac dulciurile şi nu rezistaţi să ţineţi o cură de slăbire, atunci aţi putea încerca produsele pe bază de Hoodia Gordonii timp de câteva luni pentru a vă ajuta să slăbiţi. În funcţie de kilogramele pe care le aveţi în plus, majoritatea doctorilor vă sfătuiesc să nu slăbiţi mai mult de două kilograme pe lună. Ar trebui să reuşiţi acest lucru uşor.