Dozarea perfectă a Hoodia Gordonii

 

Ce cantitate trebuie să consumaţi pentru a obţine rezultatele dorite?

Înainte de toate, trebuie să aflaţi dacă producătorii de la care aţi cumpărat tabletele au respectat într-adevăr doza de extract de Hoodia Gordonii menţionată. Aveţi grijă să cumpăraţi de la companii de încredere care posedă Certificatul Convenţiei privind Comerţul Internaţional cu Specii de Floră şi Faună pe Cale de Dispariţie (C.I.T.E.S.) şi Buletinul de Analiză.

Se spune că doza zilnică ideală pentru a obţine pierderea poftei de mâncare este de 500 mg de Hoodia Gordonii. Cu cât cantitatea de Hoodia Gordonii este mai mare, cu atât cresc şansele obţinerii rezultatelor dorite. În funcţie de înălţimea, sănătatea sau greutatea corpului dumneavoastră, veţi avea nevoie de o cantitate mai mare sau mai mică. Cel mai indicat este să începeţi cu o cantitate mai mică şi să urmăriţi efectele. Pentru început, luaţi două tablete pe zi de Hoodia Gordonii, adică 400 mg înainte de masă. Dacă efectele întârzie să apară, încercaţi să măriţi doza la 3 tablete pe zi. Dar nu uitaţi să aveţi răbdare vreo 4-5 zile pentru a vedea rezultatele.

De ce 400 mg?

Aceasta este doza care a dat rezultate la majoritatea persoanelor. Este şi cea mai întâlnită doză la cumpărătorii de Gordonii. Cel mai important este să vă ascultaţi propriul corp, să vă consultaţi medicul şi să includeţi consumul de Hoodia Gordonii într-un regim alimentar raţional şi un program de exerciţii.